Ús de galetes

A les webs de SELAE utilitzem cookies pròpies com de tercers per millorar la teva experiència d'usuari, realitzar anàlisis estadístics i oferir-te informació del teu interès. Si continues navegant, entendrem que acceptes el seu us. Si necessites més informació o vols saber com rebutjar-les o eliminar-les, fes clic ací;.

Darrer accés: Sessió: - Darrer accés:

Subscripcions per no oblidar-me de jugar

Les subscripcions són la manera de jugar als nostres jocs sense haver d'accedir al web o a l'App,

simplement mantenint la teva Lotobossa amb suficient saldo perquè les apostes que tu decideixis es juguin setmanalment de forma automàtica.

  • Les apostes es generaran durant la matinada del primer dia en què sigui possible jugar-les, després dels sortejos anteriors. Per exemple, si generes teva subscripció per a una aposta de Bonoloto que jugui en els sortejos de dilluns a dissabte, s'executarà la subscripció durant la matinada de dissabte a diumenge per participar en totes les apostes de la setmana següent. En tots els casos rebràs un correu amb el teu resguard virtual exactament igual que si haguessis entrat i apostat a la web.

--------------------------------------------------------------------------------------

Per generar una subscripció et caldrà fer una aposta a través del web o de les Apps oficials i en el 2n pas de la compra et donarem l'opció de subscriure’t.

  • Hauràs d'indicar el temps (nombre de setmanes) durant el qual et vols subscriure (o subscripció indefinida fins que s'esgoti el saldo de la teva Lotobossa) i tenir saldo suficient en la teva Lotobossa perquè les teves apostes puguin validar-se. 
  • La subscripció podrà tenir una combinació fixa (que tu tries) o una automàtica excepte a Quíntuple Plus (que triï el sistema una combinació diferent cada setmana) segons el que decideixis quan generis la teva aposta.

Només hauràs de recordar-te d’ingressar periòdicament saldo suficient en la teva Lotobossa per no deixar de jugar cap setmana als nostres jocs. Si no és així, la teva subscripció no s'executarà i quedarà inhabilitada.

-----------------------------------------------------------------------------------

  • Pots generar subscripcions per als nostres jocs Esportius i de Lotos.
  • En el cas de Loteria Nacional es generarà una petició de compra, ja que atès que no és possible comprometre'ns a oferir la possibilitat d’adquirir el dècim amb les característiques que desitgis cada setmana perquè s’hagi venut en algun punt de venda, potser la petició no es pugui satisfer per a algun sorteig. En aquests casos t'avisarem immediatament d’aquest fet per correu electrònic, perquè puguis fer una compra per a aquest sorteig per altres mitjans si ho desitges. La sol·licitud de compra NO ES FARÀ per als sortejos ESPECIALS ni tampoc per als sortejos EXTRAORDINARIS.