Darrer accés: Sessió: - Darrer accés:

Subscripcions per no oblidar-me de jugar

Les subscripcions són la manera de jugar als nostres jocs sense haver d'accedir al web o a l'App,

simplement mantenint la teua Lotobossa amb suficient saldo perquè les apostes que tu decideixes es juguen setmanalment de forma automàtica..

  • Les apostes es generaran durant la matinada del primer dia en què sigua possible jugar-les, després dels sortejos anteriors. Per exemple, si generes teua subscripció per a una aposta de Bonoloto que jugue en els sortejos de dilluns a dissabte, s'executarà la subscripció durant la matinada de dissabte a diumenge per participar en totes les apostes de la setmana següent. En tots els casos rebràs un correu amb el teu resguard virtual exactament igual que si haguesses entrat i apostat a la web.


Per generar una subscripció et caldrà fer una aposta a través del web o de les Apps oficials i en el 2n pas de la compra et donarem l'opció de subscriure’t.

  • Hauràs d'indicar el temps (nombre de setmanes) durant el qual et vols subscriure (o subscripció indefinida fins que s'esgote el saldo de la teua Lotobossa) i tenir saldo suficient en la teua Lotobossa perquè les teues apostes puguen validar-se. 
  • La subscripció podrà tenir una combinació fixa (que tu tries) o una automàtica excepte a Quíntuple Plus (que triï el sistema una combinació diferent cada setmana) segons el que decideixes quan generes la teua aposta.

Només hauràs de recordar-te d’ingressar periòdicament saldo suficient en la teua Lotobossa per no deixar de jugar cap setmana als nostres jocs. Si no és així, la teua subscripció no s'executarà i quedarà inhabilitada.


  • Pots generar subscripcions per als nostres jocs Esportius i de Lotos.
  • En el cas de Loteria Nacional es generarà una petició de compra, ja que atès que no és possible comprometre'ns a oferir la possibilitat d’adquirir el dècim amb les característiques que desitges cada setmana perquè s’hage venut en algun punt de venda, potser la petició no es puga satisfer per a algun sorteig. En aquests casos t'avisarem immediatament d’aquest fet per correu electrònic, perquè pugues fer una compra per a aquest sorteig per altres mitjans si ho desitges.

      La sol·licitud de compra NO ES FARÀ per als sortejos ESPECIALS ni tampoc per als sortejos EXTRAORDINARIS.