Como me rexistro na web

SELAE garante que as apostas en liña teñen a mesma validez que as xogadas a través dos seus puntos de venda, sempre que se fagan a través deste portal (www.loteriasyapuestas.es) ou das aplicacións oficiais.

Esta garantía procede do cumprimento desta web da lexislación vixente en materia de xogo en liña e de que as túas apostas son almacenadas directamente nos nosos Sistemas Centrais sen intermediarios e con total seguridade.

• Para xogar lembra que debes ser maior de 18 anos. A maneira na que SELAE garante que non xoguen menores é verificando os datos persoais que introduces no proceso de rexistro. Non poderás rexistrarte nin acceder a calquera servizo da web que requira autenticación, se es menor de 18 anos.

• É obrigatorio que proporciones os teus datos persoais para verificar a túa maioría de idade, para garantir o xogo responsable e para asegurarnos de que os premios se pagan a quen realmente corresponde.

Para rexistrarte, abonda con cubrir o formulario completo desde o botón de “Rexistro” na cabeceira da web:

O rexistro consta de dous pasos:

• Primeiro paso: Cubre os teus datos persoais de identificación tal e como aparecen no teu NIF/NIE:

• Segundo paso: Cubre o resto de datos necesarios para rematar o proceso de rexistro. Os campos obrigatorios aparecen marcados cun asterisco (*):

Podes revisar aquí os datos persoais que che solicitaremos no primeiro e no segundo e no segundo paso do proceso.

Unha vez rexistrado, xa poderás realizar as túas apostas e cobrar os teus premios directamente, sen preocuparte de gardar os teus resgardos.