Darrer accés: Sessió: - Darrer accés:

Com em registro a la web

SELAE garanteix que les apostes en línia tenen la mateixa validesa que les jugades a través dels seus punts de venda, sempre que es facen a través d'aquest portal (www.loteriasyapuestas.es) o de les Apps oficials.

Aquesta garantia procedeix del compliment d'aquesta web de la legislació vigent en matèria de joc en línia i del fet que les teues apostes són emmagatzemades directament en els nostres Sistemes Centrals sense intermediaris i amb total seguretat.

  • Per jugar recorda que has de ser major de 18 anys. La manera en què SELAE garanteix que no juguen menors és verificant les dades personals que introdueixes en el procés de registre. No podràs registrar-te ni accedir a qualsevol servei de la web que requereixi autenticació, si ets menor de 18 anys.

  • És obligatori que proporcions teues dades personals per verificar la teua majoria d'edat, per garantir el joc responsable i per assegurar-nos que els premis es paguen a qui realment corresponen.


Per registrar-te, només cal que òmpligues el formulari complet des del botó de "Registre" a la capçalera de la web:

El registre consta de dos passos:

  • Primer pas: Emplena les teues dades personals d'identificació tal com apareixen en el teu NIF/NIE:

    :
  • Segon pas: Ompli la resta de dades necessàries per acabar el procés de registre. Els camps obligatoris estan marcats amb un asterisc (*):

Pots revisar aquí les dades personals que et demanarem en el primer   i en el segon pas del procés..

Un cop registrat, ja podràs fer les teues apostes i cobrar els teus premis directament, sense preocupar-te de guardar els teus resguards.