Ús de galetes

A les webs de SELAE utilitzem cookies pròpies com de tercers per millorar la teva experiència d'usuari, realitzar anàlisis estadístics i oferir-te informació del teu interès. Si continues navegant, entendrem que acceptes el seu us. Si necessites més informació o vols saber com rebutjar-les o eliminar-les, fes clic ací;.

Darrer accés: Sessió: - Darrer accés:

Principis

En totes les seves operacions i activitats, Loterías té un ferm compromís amb el Joc Responsable, partint dels principis següents.

 

 

 

1.- Incorporar mecanismes per evitar l'accés indegut al joc per part dels menors.

2.- Fomentar la integritat i la col·laboració en la lluita contra el joc il·legal.

3.- Identificar les millors pràctiques en respecte al joc Responsable.

4.- Introduir el Joc Responsable com a part integral de les seves operacions, establint regles clares amb la finalitat d'assegurar el compliment de la normativa aplicable i que els interessos dels jugadors i grups vulnerables estiguin protegits.

5.- Fomentar investigacions i/o estudis amb la finalitat de contribuir a la comprensió per la societat de l'impacte social del joc, i comunicar els seus resultats als grups d'interès.

6.- Proporcionar al públic informació precisa i adequada per a que pugui fer una selecció raonable de les seves activitat de joc, i promocionar actituds de Joc Responsable.

7.- Facilitar formació i informació, en matèria de Joc Responsable, als empleats de SELAE i implementar programes pels Agents de Ventes.

8.- Informar als jugadors i Agents de Ventes en el que es refereix a Centres Especialitzar d'Ajuda o Associacions, cas de joc excessiu.

9.- Millora contínua en els seus programes de Joc Responsable.